Menaxhimi i Pronës Bullgaria

Property Management Sunny Beach, Bulgaria
na besoni me pasurinë tuaj, dhe ne do të paguajë besimin tuaj me rrymë të besueshëm të të ardhurave prej saj

Blerja e një pronë në Bullgari është një shumë shumë një proces i ngushtë përpara, duke përfituar nga ajo pronë është çështje tjetër. Kostoja për të ruajtur pronën juaj është shtuar me blerjen kushtueshme. Ne nga PMB Grupi ju ofrojmë për të ruajtur dhe me qira atë pronë për Ju, duke marrë maksimumin e saj. Ne do të rregullojmë dhe të përgatisë e pronës për verë, ne do të paguajë të gjitha taksat, elektrike dhe ujit faturat, ne do të riparuar dhe rilyej pronës nëse është e nevojshme, dhe në dhe ne do të shënuar për qira, ose për shitje, nëse kjo është dëshira juaj. Ne jemi të gatshëm për të financuar të gjitha se riparimet dhe mirëmbajtja dhe zbres koston në fund të sezonit, ose në shitjen e pronës. Ne ofrojmë Pastrimi Shërbimi-përgatitur shtëpinë tuaj për vizitorët, Service-ne Insurance jemi duke punuar me të gjitha kompanitë e mëdha të sigurimit në Bullgari, dhe do të merrni ju çmimin më të mirë për Pronë bullgare politikën tuaj të sigurimit. Në rast të një dëmtimi, Ne do të ju ndihmojë që të merrni në kontakt me ndërmjetësi të sigurimit, dhe organizoni kompensim të mirë të mundshme. Ne mund t'ju ndihmojmë me mobilimin dhe marrjen e disa të domosdoshme për shtëpinë tuaj, duke e bërë atë më të përshtatshëm për të marrë me qera.

PMB Group
mënyrë të besueshme dhe të dobishme për të menaxhuar pronën tuaj bullgare
Telefononi tani