Управување со имот Бугарија

Property Management Sunny Beach, Bulgaria
Доверете ни се со Вашиот имот, и ние ќе го отплати Вашата доверба со сигурен прилив на приход од него

Купување на имот во Бугарија е доста тесно напред процесот, профитирање од тој имот е различна материја. Трошоците за одржување на вашиот имот е додавање на скапи купување. Ние од PMB група Вие понуди за одржување и изнајмување тој имот за Вас, добивање на најмногу од него. Ние ќе го реши и да се подготви на имотот во текот на летото, ние ќе ги плати сите даноци, електричната енергија и вода сметки, ние ќе го поправи и repaint имотот ако е потребно, и во и ние ќе се наведени за изнајмување, или за продажба, ако тоа е ваша желба. Ние сме подготвени да ги финансира сите поправките и одржувањето и одземе на трошоците на крајот на сезоната или на продажба на имотот. Ние нудиме Чистење сервис-подготовка на вашиот дом за посетители, Осигурување Провајдер-се работи со сите поголеми осигурителни компании во Бугарија, и ќе ви се добие најдобра цена за вашиот полиса за осигурување на имот Бугарија. Во случај на штета, Ние ќе ви помогне да стапите во контакт со брокер за осигурување, и организира на најдобар можен надомест. Ние можеме да ви помогне со мебел и добивање на некои најважен за вашиот дом, што го прави повеќе погодна за изнајмување.

PMB Group
Сигурен и профитабилен начин да управуваат со вашиот бугарски имот
ЈАВИ СЕ СЕГА